Maak de custard door het recept op de verpakking te volgen. Laat de custard drie uur afkoelen in de koelkast. Verwarm de oven voor op 160 graden. Snij het plakje bladerdeeg in de lengte door midden en prik er met een vork kleine gaatjes in. Leg de plakjes bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier met daar overheen weer bakpapier en een bakplaat. Het bladerdeeg mag namelijk niet omhoog komen. Bak het bladerdeeg in circa 10 minuten af. Smeer het bladerdeeg in met ei, bestrooi het met ongeveer 35 gram suiker en laat het nog 5 minuten kleuren in de oven. Dit mag zonder het extra bakpapier en de bakplaat. Meng de mascarpone, crème fraiche en het merg van het vanillestokje. Doe de custard in een spuitzak en knip het puntje van de zak af. Plaats een koekje van bladerdeeg op het bord en spuit hier 2 banen custard op. Druk een viertal aardbeien in de custard en plaats het tweede koekje er bovenop. Garneer het geheel af door een streep custard op het bovenste koekje te spuiten en het mengsel van mascarpone, crème fraiche en vanilla voor het gerecht op te lepelen.